MainMenu

x
Daki  MC

Daki MC

17.07.2017.

Balkan Tube Fest - Kako je bilo?

Ovogodišnji Balkan Tube Fest je zvanično završen! Došlo je baš puno ljudi i nadam se da sam imao priliku da upoznam većinu vas. U ovom tekstu ću vam malo detaljnije opisati šta se sve izdešavalo iza scene što većina vas nije mogla da vidi.

U hotel sam došao u četvrtak, tj. dva dana pre početka festivala. Hotelska soba je bila jako cool, kao i prethodne godine. Prvo smo svi jutjuberi došli u Mek, gde smo imali besplatno da jedemo. Svi smo se vozili kroz Beograd u jednom ogromnom autobusu koji je ceo bilo izlepljen natpisom "Balkan Tube Fest", kao i imenima kanala svih jutjubera koji su učestvovali. Ako živite u Beogradu možda ste ga čak i videli kako prolazi ulicama, jer smo se svuda vozili. Zatim smo otišli u bioskop da gledamo film, koji je bio bolji nego što smo svi očekivali. Nakon toga sam ja još malo ostao u shopping centru Ušće sa jednim prijateljem koji živi tu, jer se nismo videli baš dugo, i totalno sam zaboravio da treba da nas bus vrati nazad u hotel. Kada sam izašao napolje shvatio sam da je bus otišao bez mene, i tako je počela moja avantura kroz Beograd gde sam pokušavao da nađem bus koji će me odvesti do hotela. Na moju sreću, prijatelj sa kojim sam bio živi u Beogradu tako da je znao pola puta, a za ostatak smo pitali ljude na ulici. Nakon nekih sat i po vremena i presedanja kroz tri busa, konačno sam stigao u hotel. Ovaj put sam snimio i izbacio na mom kanalu kao video pod imenom "Izgubljeni u Beogradu", tako da ako želite možete ga pogledati ovde: 

Sledeći dan je počeo dolaskom i ostalih jutjubera u Beograd. Čim su svi došli, ponovo smo sačekali bus koji nas je odveo u Sava Centar. Tog dana se održavala generalna proba kao i finalne pripreme za festival. Nakon što je sve to bilo gotovo imali smo ceo dan da se zezamo po gradu i da radimo šta hoćemo. Došao je i prvi dan festivala. Svi smo jako rano ustali i zaputili se ka Sava Centru. Iako još uvek nije počeo festival, na ulasku u Sava Centar nas je čekalo dosta ljudi, što je bilo stvarno neočekivano. Kada je došlo vreme za početak svi smo bili jako uzbuđeni zato što ćemo izaći pred hiljade i hiljade ljudi. Posle toga sam vreme uglavnom provodio u VIP prostoriji, a povremeno sam izlazio u publiku gde sam mogao da se slikam sa vama. Prvog dana sam takođe imao i dva panela u maloj sali gde smo pričali o raznim temama i gde ste vi mogli da postavljate pitanja meni i drugim jutjuberima. Nakon svega toga sam se vratio u hotel gde sam proveo još neko vreme pre nego što sam ponovo otišao da spavam. Sledeći dan je počeo malo drugačije. Umesto što smo svi pojedinačno izašli na scenu i rekli nešto za publiku, organizatori su pustili muziku i svi smo igrali na sceni. Tog dana sam takođe imao dva panela, od kojih je jedan bio na Main Stage-u, kao što možete da vidite na slici ispod.

Pred sam kraj Balkan Tube Festa svi smo imali priliku da odgledamo ovogodišnji film. Za vas koji niste imali priliku da ga odgledate, moći ćete da ga pogledate na oficijalnom kanalu BTF-a kada bude izašao. Odmah nakon toga usledila je i završna ceremonija, posle koje smo svi otišli nazad u hotel. Sledeća dva dana su bila slobodna i mogli smo da radimo šta hoćemo po Beogradu. Ja sam ponovo otišao u Mek sa još nekoliko jutjubera, a kasnije smo se prošetali i po Knez Mihajlovoj ulici. Jedna jako zanimljiva scena je bila kada je nekoliko jutjubera zapravo ušlo u fontanu u centru grada, i to skroz obučeni! Ja sam sve to snimio, tako da taj vlog možete pogledati ovde:

 Ovaj Balkan Tube Fest je zaista bio odličan, nadam se da će se održati i sledeće godine i da ćemo opet imati priliku da se vidimo! :D 


marko

25.07.2017. 17:01

desi daki sA IMA I DEXROCKU POZZDRAVAM GA I TEBE