MainMenu

x
Daki  MC

Daki MC

07.08.2017.

Ideje za letnji raspust

Letnji raspust je odavno počeo. Neki od vas su već bili negde sa porodicom ili sa društvom. Ali ako vam je dosadno ili biste želeli da iskoristite ovaj letnji raspust najbolje što možete ovo su neke ideje koje možete isprobati. :)

1. Ove godine je već bilo dosta festivala i biće ih još. Pogledajte na internetu razne festivale koji se održavaju, organizujte se sa društvom i dobro se provedite!2. Akva parkovi, bazeni, more ili jezero su odlična ideja za vreme leta. Možete se zabaviti i odmoriti od velike vrućine svakog dana.3. Možete pitati roditelje ili sa društvom otici na kampovanje/piknik. Ponesite nešto od hrane, pića i idite u neki park ili malo dalje od mesta u kom živite.4. Ako već dugo vremena zbog škole i raznih obaveza niste stigli da odgledate film ili seriju koja vas zanima, možete sada kada je raspust i kada ste bez ikakvih obaveza.5. Snimanje i slikanje ispod vode. Ovo je super ideja ukoliko volite da snimate i fotografišete kao ja. Ako vec imate neku podvodnu kameru to možete snimiti sa njom ali ako imate telefon koji nije vodootporan, postoje maske za ispod vode, tako da ih možete isprobati.6. Sredite sobu. Ako vam je dosadno i nije vam baš uredna soba možete je srediti, dodati neke nove dekoracije poput slika ili nešto što ste vi sami napravili, tako ce sigurno lepše izgledati.7. Idite u prirodu i napravite neke sjajne slike vas, vaših prijatelja, prirode... Takodje možete ujutru voziti biciklu ili trčati u prirodi i ostati u dobroj formi.Nadam se da vam se sviđaju ove ideje i da ćete neku probati. Naravno, postoji još mnogo stvari koje možete raditi tokom leta ali su ovo neke moje omiljene. :D  


Plazmakorovski

07.08.2017. 21:16

Daki mogao si da dodas da preko raspusta treba igrati "MINECRAFT","CALSH ROYLE" I da pogledamo ne life hackove na Kucni Trikovi Uradi Sam kanalu je ce mnogo pomoci.

Toxic Masteer YT

08.08.2017. 08:34

Hvala daki!

David

08.08.2017. 08:47

Hvalaaaa na idejamaaa

Djolo

08.08.2017. 12:54

Blagosloven bio

marko fan dakimca

11.09.2017. 13:39

daki može pozz u sledečem klipu plizzz molimmm daj puno bi mi značilo zapravo se zovem marko

marko fan dakimca

11.09.2017. 13:40

i hvalaaaaaa