MainMenu

x
Čik prestani

Čik prestani

23.04.2018 | 12:23

Prvi Comic night u bioskopima Cineplexx

Ljubitelji Marvelovog filmskog univerzuma imaće jedinstvenu priliku da uživaju u dugo iščekivanom filmu „Osvetnici-Rat beskraja“ 3D na specijalnom, prvom Comic night događaju u bioskopima Cineplexx, u četvrtak 26. aprila od 20 časova. Karte za ovaj filmski spektakl su u prodaji na blagajni bioskopa.

Ovo sjajno veče namenjeno istinskim ljubiteljima superheroja biće obogaćeno kostimiranim domaćinima, a izdavačka kuća Čarobna knjiga će troje najsrećnijih u svim bioskopima nagraditi najnovijim izdanjem luksuznog stripa „Rat beskraja“. Svi gosti Comic night događaja, na poklon će dobiti specijalni poster sa likom nekog od junaka filma, a Marvelovi Osvetnici „lično“ će najvatrenije fanove obradovati jedinstvenim bedževima sa motivima filma.



Devetnaesti po redu film Marvelovog sveta okuplja do sada najveći broj super junaka na velikom platnu. Oni su ujedinjenih u borbi protiv neverovatnog negativca Tanosa. Ovo je najambicioznija adaptacija stripa do sada, a već obara rekorde na blagajnama.



Robert Dauni Džunior i njegov Ironman predvode likove koje igraju Kris Hemsvort kao Tor, Kris Evans u ulozi Kapetana Amerika, Skarlet Johanson kao Crna udovica, Benedikt Kamberbač kao Doktor Strejndž, Tom Holand kao Spajdermen i Pol Rad u ulozi Antmana. Karte će biti položene, po poslednji put i to na ultimativni, najsmrtonosniji način do sada. Osvetnici i njihovi saveznici moraće da budu spremni da žrtvuju sve u pokušaju da savladaju moćnog Tanosa, pre nego što on uništi ceo univerzum.